BLE паметен штекер MK116B

MK116B е производ од серијата MOKO MK116, има иста големина и комплет со нашиот паметен приклучок MK116 WIFI, најголемата разлика е во типот на безжична комуникација.
MK116B реализира мулти-функционалност користејќи Bluetooth-врска, го претвора поврзаниот електричен уред во паметен, уред што може да се контролира, и може да работи како мерач на енергија и енергија со исклучително висока точност.

Функционален блок дијаграм

  • Поврзете се со вашата мобилна апликација за да го контролирате приклучокот и да добиете податоци за енергија и енергија
  • Работа со портал Bluetooth, податоците за рекламирање ќе бидат прикачени на вашиот облак сервер
Функционален блок дијаграм

Параметар

Bluetooth Bluetooth 4.2
Bluetooth чип NRF52832
Влезен напон 100AC- 240AC 50 / 60Hz
Максимален товар 10А.
Работна температура 0 ºC 40 ºC ( 32° F ~ 104 ° F )
Работна влажност 10%~ 90%, Не-кондензирање
Тип на приклучок Тип I
Димензии(Должина ширина висина) 95mm x 43,5 mm x 59 mm
Сертификација ССА и РКМ
Димензии BLE Smart Socket MK116B

Експлодиран цртеж
Секој детал нека биде совршен, продолжете да се подобрувате во дизајнот

  • И PCBA и комплет прифаќаат безбедни материјали
  • Компатибилен со повеќе безжичен начин на комуникација
Експлодиран цртеж BLE паметен приклучок

Апликација

Контрола на апарати за домаќинство
Икона MK115 (1)

Контрола на апарати за домаќинство

Контрола на индустриска опрема
Икона MK115 (2)

Контрола на индустриска опрема

Икона MK115 (3)

Вистинска заштеда на енергија

Мерење на полнење автомобил
Икона MK115 (4)

Мерење на полнење на мотоцикли

Икона MK115 (5)

Мерење на полнење автомобил

Менаџмент на енергија
Икона MK115 (6)

Менаџмент на енергија

ПРИБИРАЕ СЛУБА

  • Поддржете кориснички фирмвер, трепкајте го прилагодениот фирмвер за време на производството
  • Поддржете прилагоден хардвер со Zigbee, З-бран и друг безжичен тип
  • Прилагодување на пакувањето: прилагодена етикета, налепница и кутии за лого
  • SDK и шематски дијаграми за мерење на моќноста се достапни за клиентите да развијат фирмвер
  • Поддржете го Андроид& IOS API за развој на АПП
  • Професионални инженери обезбедуваат услуга за сертификати:

Клиентите можат директно да добијат ваша сопствена сертификација што се пренесува преку постојните сертификати на МОКО
Исто така, аплицирајте за одредена сертификација што ја бараат клиентите

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

MK106 Bluetooth Gateway
MK106 Bluetooth Gateway
MKG-mini Gateway
MKGW1 BLE WiFi портал
MKGW1 BLE WiFi портал