Bluetooth Gateway Plug MK106

MK106 е мал приклучок за портал Bluetooth кој ги интегрира технологијата WIFI и Bluetooth Low Energy.
Портата MK106 е погодна за приклучок тип I, и лесен за инсталација. Приклучокот работи како скенер BLE за да собере податоци за пренос на Bluetooth на околните уреди BLE, и испратете ги овие рамки за податоци на серверот MQTT преку 2.4Ghz WIFI. Главно се користи за следење на позицијата и следење на сензорите на БЛЕ.

Приклучок за портал за Bluetooth MK106

Функционален блок дијаграм

  • Стандарден хардвер и фирмвер ги поддржува MQTT серверите ,поддржете го и вашиот сопствен облак сервер
  • Протоколот за комуникација се заснова на MQTT V3.1.1

Параметар

Безжичен тип: WiFi и Bluetooth
MCU: ESP32
Влезен напон: 100V-240V AC 50 / 60Hz
Номинална струја на оптоварување: 10А. - континуиран товар
излезна моќност: 2400W Макс
Работна температура: 0 ºC 40 ºC ( 32° F ~ 104 ° F )
Тип на приклучок Тип I
Димензии(Должина ширина висина) 95mm x 43,5 mm x 59 mm
Сертификација ССА и РКМ
Приклучок за портал за Bluetooth Димензии

Експлодиран цртеж
Секој детал нека биде совршен, продолжете да се подобрувате во дизајнот

  • И PCBA и комплет прифаќаат безбедни материјали
  • Компатибилен со повеќе безжичен начин на комуникација
Приклучок за портал за Bluetooth Експлодиран цртеж

Апликација

икона

Следење на позицијата во просторијата

Здравје / мониторинг на фитнес во болница
икона

Здравје / мониторинг на фитнес
во болница

Следење на сензорот
икона

Следење на сензорот

Следење на животната средина
икона

Следење на животната средина

икона

Управување со средства

iBeacon & Едистон & Податоци за сензорот & Необработени податоци за BLE уредот
икона

iBeacon & Eddystone & Sensor Data & необработени податоци на уредот BLE

ПРИБИРАЕ СЛУБА

  • Поддржете кориснички фирмвер, трепкајте го прилагодениот фирмвер за време на производството
  • Прилагодување на пакувањето: прилагодена етикета, налепница и кутии за лого
  • Шематски дијаграми се достапни за клиентите да развиваат фирмвер
  • Поддржете го Андроид& IOS API за развој на АПП
  • Професионални инженери обезбедуваат услуга за сертификати:

Клиентите можат директно да добијат ваша сопствена сертификација што се пренесува преку постојните сертификати на МОКО
Исто така, аплицирајте за одредена сертификација што ја бараат клиентите