Bluetooth модул

MOKOSmart is a pro manufacturer of Bluetooth classic, Bluetooth low energy (СТАНА) модул, sensors and NFC are supported. Наши Bluetooth module portfolio is designed to provide robust performance, лесна глобална сертификација, и едноставна имплементација за да го забрзате целиот циклус на развој на вашиот нов производ. Овде можете да го изберете вистинскиот Bluetooth LE(БЕЛ / БЕТЛ) модул или Bluetooth 4 и 5.0 module for your project from a range of qualified and certified modules based on Nordic nRF52832, nRF51822, nRF52840 chips. We are your trust Bluetooth/Bluetooth Low Energy (СТАНА) partner, што ќе ви помогне да го поедноставите вашиот следен Bluetooth проект.

Bluetooth 4/5
Standard/Custom Specs
1-Year Warranty
Technical Support
Bluetooth Low Energy Module Products

Bluetooth со високи перформанси 4.0, Bluetooth 4.2, и Bluetooth 5 Модули за различни апликации. Нашите модули БЛЕ се достапни со потребните надворешни кола, and have reached the reless standards(ОВА, FCC certificate). Исто така, можеме да понудиме кориснички услуги за Bluetooth модули(вклучувајќи дизајн на PCB и инженерство на фирмвер), со цел да ги исполни вашите проектни барања.

Bluetooth Low Energy Module Products

HZX-51822-16M04-1 Bluetooth Module

Bluetooth Version: 4.0
Chipset: nRF51822
BLE Module Size: 17*25*0.8мм
Communication Protocol: URAT
Голем дострел: 60м

Научи повеќе

HZX-51822-16M04-2 Bluetooth Module

Bluetooth Version: 4.0
Chipset: nRF51822
BLE Module Size: 17*25*0.8мм
Communication Protocol: URAT
Голем дострел: 60м

Научи повеќе
Bluetooth Low Energy Module Products

MK02A Bluetooth Module

Bluetooth Version: 4.2
Chipset: nRF52832
BLE Module Size: 13.8*21*0.8мм
Anttena Option: PCB ANT
Голем дострел: 100m max

Научи повеќе

MK02B Bluetooth Module

Bluetooth Version: 4.2
Chipset: nRF52832
Anttena Option: External ANT
High Accurate Digital RSSI
Frequency Range: 2.4GHz

Научи повеќе

MK04 Bluetooth Module

Bluetooth Version: 4.2
Chipset: nRF52832
BLE Module Size: 17*25*1мм
Anttena Option: PCB ANT
Голем дострел: 120m max

Научи повеќе

MK10 Bluetooth Module

Bluetooth Version: 5.0
Chipset: nRF52840
BLE Module Size: 30*20*2.9 мм
Anttena Option: PCB/RF external/U.Fl external ant
Transmission Distance: Max 300meters @1Mbps

Научи повеќе
Bluetooth Low Energy Module Products

Your Trust BLE Module Supplier

With years of experience in the development and products of Bluetooth LE modules, we are the ideal Bluetooth technology partner to help you complete your Bluetooth products. Our Bluetooth modules are certified, you don’t need to spend valuable time and money on Bluetooth certification testing, so you can complete your project in the minimum time to meet your market plan.

Bluetooth Low Energy Module Products

Nordic nRF51, nRF52 Series

Qualified and certified Bluetooth low energy modules based on Nordic, технологија. Bluetooth 4.0, 4.2 и Bluetooth 5.0 Модули.

Bluetooth Low Energy Module Products

Why Choose MOKOSmart

MOKO is a certified manufactur- er(ISO9001, ISO14001, на, IPC, RoHS). Директно од фабриката. So you will benefit from the best prices.

Bluetooth Low Energy Module Products

Customized Services

You may need customized bluetooth module to your project requirements. We offer hardware and firmware solutions for you

Bluetooth Low Energy Module Products

Professional Support

Professional R&D team with 70 инженери, our Bluetooth developing experience can let your project to your market on time and on targets.

Апликации

Како да ја започнеме нашата соработка
Подолу се наведени општи и кратки чекори. Во специфични случаи, деталите за овие чекори можат да бидат различни, Ве молиме слободно испратете порака. Ние ќе ви одговориме во рамките на 1 работни денови.

Bluetooth Low Energy Module Products

Контактирајте не

Контактирајте не преку оваа форма. За да добиете повеќе информации за моделот на производот, Табела со податоци за модулот BLE, квантитет, или развојна поддршка.

Bluetooth Low Energy Module Products

Sample Testing

Откако ќе ги потврдите одликите на модулот Bluetooth, ќе организираме примероци, и испратете ви на тестирање.

Bluetooth Low Energy Module Products

Bulk Order

По тестирањето, if all details are confirmed, ние ќе процесираме по нарачка. Времето на испорака е 3-4 недели за 10К парчиња.

OUR 70 ENGINEERS ARE READY.

Lets Talk to The Bluetooth Technology Expertise

Нашите Bluetooth модули опслужуваа над 1000 клиенти од САД, ЕУ, Јапонија, итн. Подготвени сме да го донесеме вашиот проект, вашиот бизнис на повисоко ниво.

Разговор со експерт