Хардверски решенија за полнење EV

• За 2/3/4 тркала
• Флексибилен режим на полнење
• Точно мерење и следење на енергијата
• Со повеќекратна заштита, безбеден и сигурен
• Поддржете ја BLE комуникацијата, WiFi и LTE се опционални
• Флексибилен со фиксен кабел или верзија само со приклучок
• Супер погодно за инсталирање
• Проширлив и приспособлив

ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО (ЕВ) СТАНИЦИ ЗА ПОЛНЕЊЕ

Растот на електричните возила (ЕВ) и однесувањето на возачите на ЕВ ја зголемуваат побарувачката за станици за полнење електрични возила, и комуналните претпријатија ширум светот ги развиваат своите програми за енергетска ефикасност за да обезбедат стимулации за станиците за полнење ЕВ.
,
MOKO EV хардверски решенија за полнење со стратешки решенија кои ќе ви помогнат да развиете рентабилен и сигурен производ кој ви помага да ги оптимизирате операциите, забрзување на времето до пазарот и максимизирање на приходите. Совршено решение за потребите за полнење на електрични возила во резиденцијални општества, канцеларии, трговски центри, ресторани, продавници, и бензински пумпи.

ОБЈАСНИ ПОНУДА НА ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ

Нудиме лесно управување со хардверот и APP SDK за брза интеграција во вашиот систем.

Интелигентно полнење
станица

APP SDK

Прилагодена услуга за дизајн

Техничка поддршка

СТАНИЦИ ЗА ПОЛНЕЊЕ

Станица за полнење со наизменична струја со единечен приклучок

Оценето оперативно напојување

100-240VAC, 50/60Hz

Канал

1

Макс. Актуелно

16А.

Макс. Моќност

3.3KW

Точност на моќноста

±0,5%-±1%

Безжичен стандард

Bluetooth 4.2

Опсег на влажност на околината

0~95% RH (Без кондензација)

Опсег на амбиентална температура

0°C ~ 40 °C

Температурен опсег на складирање

-10°C ~ 50 °C

Тип на приклучок

Индија/ЕУ/САД/ФРА/Велика Британија

Станица за полнење со наизменична струја со два приклучоци

Оценето оперативно напојување

100-240VAC, 50/60Hz

Канал

2

Макс. Струја на секој канал

16А.

Макс. Моќта на секој канал

3.3KW

Точност на моќноста

±0,5%-±1%

Безжичен стандард

Bluetooth 4.2

Опсег на влажност на околината

0~95% RH (Без кондензација)

Опсег на амбиентална температура

0°C ~ 40 °C

Температурен опсег на складирање

-10°C ~ 50 °C

Тип на приклучок

Индија/ЕУ/САД/ФРА/Велика Британија

Станица за полнење со наизменична струја со 10 Канали

Оценето оперативно напојување

100-240VAC, 50/60Hz

Канал

10

Макс. Струја на секој канал

2.7А.

Макс. Моќта на секој канал

600KW

Макс. Моќност

4KW

Точност на моќноста

±0,5%-±1%

Безжичен стандард

Bluetooth 4.2

Опсег на влажност на околината

0~95% RH (Без кондензација)

Опсег на амбиентална температура

0°C ~ 40 °C

Температурен опсег на складирање

-10°C ~ 50 °C

Тип на приклучок

Индија/ЕУ/САД/ФРА/Велика Британија

ЗОШТО МОКО

Нашиот тим од професионалци обезбедува целосно задоволство на клиентите нудејќи оригинален производ, извршување на проектот, проактивно одржување, и доверлива услуга по продажбата. Ние не само што можеме да ги обезбедиме нашите стандардни производи туку и да ги разбереме вашите потреби и да ги приспособиме производите за вас.

Дизајн

  • Дизајн на колото за напојување со AC-DC со низок бран и низок шум
  • Богато искуство во прилагодувањето на ефикасноста на антената за да се обезбеди квалитетот на комуникацијата на безжичните производи во најголема мера
  • Запознаени со безбедносните прописи и стандардите за сертификација на радиофреквенции, и дизајн во строга согласност со стандардите
  • Развојно искуство во броичката индустрија, обезбедување производи со висока точност на мерењето
  • Богатото искуство во дизајнот на високонапонското напојување помага да се подобри дизајнот за заштита на производот

Производителот

  • Целосно тест за PCBA и машина
  • За да се подобри точноста на мерењето на енергијата се користат професионални инструменти за калибрација
  • Опремен со опрема за тестирање на стареење за тест за стареење
  • Заштитените простории се користат за тестирање на безжични производи
  • Опремата за тестирање на доверливост се користи за да се обезбеди квалитетот на целата машина

АПЛИКАЦИИ

Дома

Работни места

Продавници

Комунални услуги