Светилник за локација H2A

  • IP67 Водоотпорен стандард
  • 3Налепницата M и начинот на склопување на завртката е опција
  • Притиснете го копчето со повеќе функции, како што е известувањето за активирање
  • Може да се рекламираат дополнителни сензори за движење кога предметот паѓа или се движи
  • Компатибилен со iBeacon ™ и Eddystone (UID, URL-адреса, ТЛМ) во исто време.
Икона за брендови MOKOSmart Beacon

Опис

H2A BeaconX Pro е светилник за внатрешна локација со сензор за акцелерометар со 3 оски, кој може да емитува iBeacon, Едистон, и податоци од сензорот. Светилникот за локација H2A припаѓа на серијата производи H2, и може да се користи за решенија за следење локација на затворен светилник.
Има преносно куќиште, водоотпорна структура (IP67), точен хардвер, робустен фирмвер, и надворешни копчиња за притискање. дополнително, нудиме шематски дијаграми за развој на вашиот фирмвер, а исто така обезбедуваат SDK/API за развој на апликации.

Може да се менува кој било од параметрите на локацијата H2A BeaconX Pro, и сите податоци од сензорот може да се проверат. Погледнете ја нашата апликација BeaconX Pro, моментално достапни и за iOS и за Android.

Карактеристики

Уред за рекламирање

Поддршка на BLE5.0

Ултра-ниска потрошувачка на енергија чипсет NRF52 сериски

6 Слотовите може да се конфигурираат

Поттикнувач на копче за поддршка и активирање на движење

Софтверот се ажурира преку DFU

Г-вредност, може да се конфигурираат стапка на земање примероци и чувствителност на сензорот за акцелерометар со 3 оски

Лого може да се прилагоди (MOQ 100 единици)

Обезбедено со своја сопствена конфигурација (MOQ 100 единици)

100% Конфигурирани параметри преку апликацијата MokobeaconX Pro (Андроид и iOS)

Параметри
Големина(H * W * L) 48.5 * 48.0 * 16.3мм
Модел на батерија CR2477
Капацитет на батеријата (mAh) 1000mAh
Стандардно траење на батеријата До 5 години
Батеријата може да се замени Да
Макс опсег 150м(+4dBm)
Водоотпорен Да IP67
Протоколи iBeacon & Eddystone: UID, URL-адреса, ТЛМ Услуга Гатт за конфигурација на Едистоун
Ажурирање на фирмверот ОТА
Метод на приврзаност Двор, 3М налепница со двојна страна, Завртка
Вграден сензор Сензор за акцелерометар
Сертификација CE & FCC

Документација

Тип Наслов Датум
Лист со податоци за производот H2A Navigation Beacon Product Brief - V1.2.pdf 2022-12-29
Технички параметар H2A Product Specification_V1.0.pdf 2023-2-6

Приказ

H2A Beacon апликации

H2A локација светилник

Управување со безбедноста на персоналот:

Апликации: Хотели, Затвори, итн. — секаде каде што треба да го следите персоналот. Поправете светилник за локација H2A со лепак или завртки 3M под масичката во секоја соба од хотелот или на ѕидот. Секој H2A локациски светилник емитува Bluetooth RSSI и различни UUID и MAC адреси, погодно користејќи само малку моќ. Батеријата со копче CR2477 што се користи во H2A може да го издржи уредот 3-5 години.

Персоналот поврзан со хотелот може да прима сигнали што се емитуваат од светилникот за локација H2A преку Android & Мобилна апликација IOS за лоцирање на најблиската соба. Ако, поради некоја причина, персоналот чувствува дека се во опасност, тие можат да го притиснат копчето за аларм за итни случаи на Андроид & Мобилна апликација IOS, а релевантните информации ќе бидат испратени преку СМС (Услуга за кратки пораки), веднаш да го известите безбедносниот персонал и да ги поставите информациите за копчето за паника на серверот/облакот преку LTE или WIFI. Менаџерите на хотелите можат брзо да ја лоцираат нивната хотелска соба и локација во позадина, и известете ги релевантните луѓе да помогнат. дополнително, оваа информација за алармот секогаш ќе се зачувува, овозможувајќи сеопфатна документација за инцидент.

small_c_popup.png

Ајде да направиме муабет

Ќе ви ја испратиме датотеката

   Каков тип на документи ви се потребни?