LW002-TH

LoRaWAN®-Based Temperature & Humidity Sensor

> Поддржува надворешна сонда за температура и влажност
> GPS Tracker LW001-BG базиран на LoRaWAN® / GPS Tracker LW001-BG базиран на LoRaWAN® / GPS Tracker LW001-BG базиран на LoRaWAN® / US915 MHZ / AS923MHZ
> Поддржува детекција на сензор за температура и влажност
> 12000mAH батерија што не се полни
> Макс 5 години долговечност според типично сценарио

Лого на членката на алијансата LoRa

ВОВЕД НА ПРОИЗВОДОТ

LW002-TH за мерење на внатрешна и надворешна средина, и лесно се распоредува и конфигурира. Усвојува посветена технологија за стекнување на дигитални модули и технологија за сензори за температура и влажност за да се обезбеди висока доверливост и долгорочна стабилност на производите. LW002-TH се напојува со батерија од 8000 mAh што не се полни. Се проценува дека траењето на батеријата е до 10 години, но зависи од интервалот на примерокот, интервал на пренос, стапка на податоци и фактори на животната средина. LW002-TH може да се примени на секаков вид опкружување, и идеално прилагоден за широк опсег на апликации како што е Интелигентното земјоделство, урбан мониторинг, квалитет на воздухот, индустриски, еколошки или земјоделски проекти.

LW002-TH за мерење на внатрешни и надворешни средини, и лесно се распоредува и конфигурира. Усвојува посветена технологија за стекнување на дигитални модули и технологија за сензори за температура и влажност за да се обезбеди висока доверливост и долгорочна стабилност на производите. LW002-TH се напојува со батерија од 12000 mAh што не се полни. Се проценува дека траењето на батеријата е до

10 години, но зависи од интервалот на примерокот, интервал на пренос, стапка на податоци и фактори на животната средина. LW002-TH може да се примени на секаков вид опкружување, и идеално прилагоден за широк опсег на апликации како што е Интелигентното земјоделство, урбан мониторинг, квалитет на воздухот, индустриски, еколошки или земјоделски проекти.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ

> Врз основа на протокол базиран на LoRaWAN®
> Макс 5 години долговечност според типично сценарио
> Може да се примени на секаков тип на опкружување
> Ажурирање на фирмверот преку воздух (ОТА)
> Пренос на сигнал со ултра долг дострел
> Активирајте аларм доколку се надмине прагот

> Мерниот интервал може да се конфигурира
> Поддржува детекција на сензор за температура и влажност
> Поддршка CN470MHZ/EU868MHZ/AU915MHZ/US915MHZ/AS923MHZ
> Поддршка за конфигурирање на режимите ABP и OTAA со апликацијата MokoLora
> Поддржува надворешна сонда за температура и влажност(SHT30 сонда, SHT30 Водоотпорна сонда, PT100 Водоотпорна сонда)

ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТАР

Технички параметар

Протокол: LoRaWAN®

Стапка на податоци: 292Технички параметар

LoRa фреквенција: CN470 MHz / GPS Tracker LW001-BG базиран на LoRaWAN® / AU915MHz / US915 MHZ / AS923MHZ

Макс. Пренесена моќност: 19dbm

Чувствителност:[email protected] 300bps

Оперативна средина на домаќинот

Работна температура: -10℃~50℃

Работна влажност: 10%~ 90%

Технички параметар

Напојување: 12000GPS Tracker LW001-BG базиран на LoRaWAN®

Технички параметар: Технички параметар

Работна струја: Технички параметар

LoRa Комуникациско растојание: Технички параметар

Опсег на сензори

Стандардна верзија (Нема сонда)

Влажност: 10%~ 90% (±3%)

Температура: -10℃~50℃ (±1℃)

SHT30 Probe & SHT30 Waterproof Probe

Влажност: 10%~ 90% (±3%)

Температура: -10℃~50℃ (±1℃)

Водоотпорна сонда PT100

Влажност: ниеден

Температура: -50℃~200℃ (±0,5℃)

Технички параметар

Димензија: 110*85*42мм

Технички параметар: IP65

Видео

Видеото на LoRaWAN® TH сензор
Пушти видео

АПЛИКАЦИИ

Производи базирани на LoRaWAN®

Сонда базирана на LoRaWAN®

LW003-B

Врз основа на протокол базиран на LoRaWAN®

Вграден NRF52832 Bluetooth чип
Научи повеќе

Порта базирана на LoRaWAN®

MKGW2-LW

Врз основа на протокол базиран на LoRaWAN®

Лесно за инсталирање
Научи повеќе

LoRaWAN®-базиран GPS-тракер

LW001-BG PRO

Врз основа на протокол базиран на LoRaWAN®

Повеќекратни и високопрецизни технологии за позиционирање
Научи повеќе

Копче базирано на LoRaWAN®

LW004-PB

Врз основа на протокол базиран на LoRaWAN®

Индикатор за слаба батерија
Научи повеќе

Т. базиран на LoRaWAN®&С сензор

LW002-TH

Врз основа на протокол базиран на LoRaWAN®

10 години плус долговечност
Научи повеќе

Модул базиран на LoRaWAN®

MKL62BA

Врз основа на протокол базиран на LoRaWAN®

Поддржува NFC функција
Научи повеќе

ПОДГОТВЕНИ СМЕ ДА ВИ ДОНЕСЕМЕ
ПРОЕКТ НА СЛЕДНО НИВО!

Имаме производствен капацитет лоциран во Шенжен Кина, Технички параметар 40 Технички параметар&Технички параметар. Технички параметар. Подготвени сме да го донесеме вашиот проект, вашиот бизнис на следното ниво.