Претходна
Следно

Н1 светилник

Светилник со синџир за клучеви

  • Лесно пренослив со приврзок за клучеви
  • IP65 Водоотпорен
  • Достапни се дополнителни сензори за движење
  • Компатибилен со iBeacon и Eddystone (UID, URL-адреса, ТЛМ) во исто време.
  • Сите параметри на овој производ може да се менуваат преку конфигурирање на APP
MOKOSmart Beacon

Опис

H1 Beacon е пренослива ознака за светилник со синџир со клучеви со NORDIC ® nRF52 серија на ARM ® чипови со исклучително мала моќност. Има форма на компактно куќиште, водоотпорен дизајн, сигурен хардвер, моќен фирмвер, и надворешно притискање на копче. Дизајниран е за промотивен маркетинг и услуга фокусирана на затворено место. Овој светилник е погоден за уредите на Apple и Android. H1 Beacon е пренослив со приврзокот за клучеви. Значи, познат е и како светилник со синџир на клучеви. Згора на тоа, има и дополнителни сензори за движење. Во исто време, тој е погоден за Eddystone и iBeacon. Понатаму, параметрите на светилникот се подобрија со конфигурирање на APP.

Опсегот на пренос на H1 Beacon е -40 dBm до +4 dBm. Згора на тоа, максималниот опсег на светилникот со синџир на клучеви на отворен простор е 80 м. Опсегот на H1 Beacon зависи од тоа каде е поставен. Посебно, неговата безбедност го прави попожелен. Тоа има 8 лозинка со долги знаци. Некои дополнителни функции се известување за мала моќност, контактибилни, и режим кој не се поврзува. Најдобрата и соодветна карактеристика на H1 Beacon е неговата компатибилност со приврзоци. Оваа функција ја зголемува нејзината преносливост. Производот е достапен со прилагодено лого и боја. Може да се обезбеди и со прилагодување на конфигурацијата.

Карактеристики

Bluetooth со мала енергија

Чипсет со ултра ниска потрошувачка на енергија серија nRF52

Поддржете 5url емитување

Ажурирање на фирмверот преку воздух (ОТА)

Логото и бојата се приспособливи (MOQ)

Обезбедено со своја сопствена конфигурација (MOQ 50 единици)

100% Прилагодливи параметри преку апликација (Андроид и iOS)

Спецификации

Големина(H * W * L) 32.5*32.5*7.0мм
Модел на батерија CR2032
Капацитет на батеријата (mAh) 240mAh
Стандардно траење на батеријата 16 месеци
Батеријата може да се замени Да
Макс опсег 60м(+4dBm)
Водоотпорен Да IP67
Протоколи iBeacon & Eddystone: UID, URL-адреса, ТЛМ Услуга Гатт за конфигурација на Едистоун
Ажурирање на фирмверот ОТА
Метод на приврзаност Носливо
Вграден сензор Движење LIS3DH
Додавање Tech РФИД, RGB
Сертификација CE & FCC

Документација

Тип Наслов Датум
Лист со податоци за производот H1 Keychain Beacon Product Brief – V1.2.pdf 2022-12-29
Технички параметар H1 Product Specification -V1.0_20211222.pdf 2023-2-6

Екран H1 Beacon

Производи на Beacon
small_c_popup.png

Ајде да направиме муабет

Ќе ви ја испратиме датотеката

   Каков тип на документи ви се потребни?