Bluetooth паметен приклучок MK115B

Паметен приклучок MK115B Bluetooth е производ од серија MK115, има иста големина и комплет со нашиот паметен приклучок MK115 WIFI,најголемата разлика е во типот на безжична комуникација. MK115B реализира мулти-функционалност користејќи Bluetooth-врска,го претвора поврзаниот електричен уред во паметен, уред што може да се контролира, и може да работи како мерач на енергија и енергија со исклучително висока точност.

Функционален блок дијаграм

  • Поврзете се со вашата мобилна апликација за да го контролирате приклучокот и да добивате податоци за потрошувачката
  • Работете со портал за Bluetooth, податоците за рекламирање ќе бидат прикачени на вашиот сервер
Смарт приклучок за Bluetooth со ниска енергија MK115B функционален блок дијаграм

Параметар

Bluetooth: Bluetooth 4.2
Bluetooth чип: NRF52832
Влезен напон: 230V AC 50 / 60Hz
Максимален товар: 16А.
Работна температура: 0 ºC 40 ºC ( 32° F ~ 104 ° F )
Работна влажност: 10%~ 90%, Не-кондензирање
Тип на приклучок: ЕУ / СР
Димензии(Дијаметар * Висина): Тип Е.:51.5*87.5мм;
Тип Ф.:51.5*84.5мм
Усогласеност на директивите на ЕУ : ЦРВЕНА 2014/53 / ЕУ

Експлодиран цртеж
Секој детал нека биде совршен, продолжете да се подобрувате во дизајнот

  • И PCBA и комплет прифаќаат безбедни материјали
  • Компатибилен со повеќе безжичен начин на комуникација

Апликација

Паметен приклучок за Bluetooth MK115B за контрола на апарати за домаќинство
икона

Контрола на апарати за домаќинство

Смарт приклучок за Bluetooth со ниска енергија MK115B за контрола на индустриска опрема
икона

Контрола на индустриска опрема

Паметен приклучок за Bluetooth MK115B за заштеда на енергетски решенија
икона

Заштеда на енергија

Bluetooth паметен приклучок MK115B во употреба на мерење на полнење мотоцикл
икона

Мерење на полнење на мотоцикли

Bluetooth паметен приклучок MK115B за мерење на полнење автомобил
икона

Мерење на полнење автомобил

BLE nRF52832 паметен приклучок MK115B за управување со енергија
Икона MK115 (6)

Менаџмент на енергија

Bluetooth паметен приклучок ПРИБИРАНА УСЛУГА

  • Поддржете кориснички фирмвер, трепкајте го прилагодениот фирмвер за време на производството
  • Обезбедете шематски дијаграм и SDK за мерење на моќноста за брз развој на фирмверот
  • Обезбедете Андроид& IOS SDK за развој на АПП
  • Поддржете прилагоден хардвер со Zigbee, З-бран и друг безжичен тип
  • Прилагодување на пакувањето:прилагодена етикета, налепница и кутии за лого
  • Обезбедете услуга за професионални сертификати:

Клиентите можат директно да добијат ваша сопствена сертификација што се пренесува преку постојните сертификати на МОКО
Исто така, аплицирајте за одредена сертификација што ја бараат клиентите.