Паметен домашен wifi приклучок MK102

МК102 паметен приклучок за WiFi

MK102 е паметен домашен уред кој го претвора вашиот типичен
Паметен домашен Wi-Fi приклучок MK112, контролирано, и мултифункционален уред, што ви овозможува лесно да ги контролирате светлата и електронските уреди за домаќинството преку мобилната апликација на вашите уреди со IOS или Android, без разлика каде се наоѓате. MK102 има стандарден фирмвер Moko кој може да се поврзе со клиентската облак платформа.

Карактеристики
  • Паметен домашен Wi-Fi приклучок MK112
  • Вграден стандарден модул ESP-12F, поддржува WiFi комуникација
  • Поддржува стандарден протокол MQTT V3.1.1 и протокол за шифрирање на транспортниот слој TLS V1.2
  • Може да се поврзе со стандардни MQTT сервери, како што се Mosquitto MQTT и EMQTT; исто така, може да се поврзе со AWS IOT /Azure IOT HUB /Aliyun IOT
  • Паметен домашен Wi-Fi приклучок MK112
  • Приспособена услуга:
    • Поддржете прилагоден хардвер со Zigbee, З-бран , Bluetooth и друг безжичен тип
    • Шематски дијаграми се достапни за клиентите да развиваат фирмвер
Приказ
Параметри

Модел

МК102

Безжичен тип

WiFi

Влезен напон

100-240V AC 50 / 60Hz

Максимален товар

10А.

Работна температура

0 ºC 40 ºC ( 32° F ~ 104 ° F )

Работна влажност

10%~ 90%, Не-кондензирање

Тип на приклучок

САД/ЕУ/Обединетото Кралство/АУ/ФР

Димензија

110 x 62 x 67 мм

Сертификација

CE/ETL/FCC/RoHS