МК117Д

Паметен приклучок за Wi-Fi со двоен опсег со мониторинг на енергија и енергија

Точност на моќноста

• ±0,5%

Номинална струја

• оценет приклучок во САД 15 A • Оценет приклучок во ОК 13 A • оценет приклучок за ЕУ/ФРА 16 А.

Сертификати

• UL/CE/UKCA сертифициран • Може да се понудат и други услуги за сертификати

Карактеристика

• Поддржува 2.4 GHz и 5 GHz Wi-Fi
• Може да се интегрира за работа со вашиот сопствен сервер за понатамошен развој на апликацијата
• Шематски дијаграм и SDK за мерење на енергија врз основа на RN8209C може да се обезбедат бесплатно за да ви помогнат брзо да развиете сопствен фирмвер.
• Андроид& Кодот на IOS APP е отворен за светот и им дава на сите можност лесно да ги користат под вашиот бренд.

Краток вовед

MK117D е приклучок за WIFI со двоен опсег базиран на модулот RTL8720DN, што овозможува да се работи 2.4 GHz/ 5 GHz интернет. Може да се поврзе со различни MQTT сервери како што е EMQTT, Комарец, и други ваши сопствени облак сервери. Може да работи и со AWS iot, Алијун јот, погодно и брзо ви помага да го завршите развојот на целиот систем.

Производот е дизајниран за мониторинг на моќност и енергија со висока точност. Во комбинација со фабричките капацитети за калибрација на MOKO, секој производ ќе биде калибриран во текот на производниот процес за да се постигне точност на мерење од ± 0,5%, така што да се обезбеди веродостојност и точност на сите отчитувања. Интегрираниот MOKO за мерење на енергија SDK на фирмверот, исто така, може да направи вашите производи да добијат 0.5% прецизност на мерењето.

Индикатор за потрошувачка на оптоварување

RGB LED ќе ја менува бојата во зависност од енергијата што ја троши приклучениот товар.
Удобен начин за корисниците интуитивно и брзо да ја доловат промената на моќноста на товарот.

Далечински управувач и монитор на енергија

Паметниот приклучок MOKO MK117D е опремен со далечински управувач и функција за мерење на енергија. Комбиниран MOKO стандарден производ со вашиот сервер и APP, Тоа им помага на потрошувачите без напор да го следат користењето на енергија, и заштедете енергија со далечинско контролирање на прекинувачот за оптоварување кога тие се надвор.

Локално следете ја часовната/дневната/месечната/историската вкупна потрошувачка на енергија, што е погодно за вас побрзо да вршите статистика и анализа на вашиот сервер.

Детали за дизајн

Дизајниран за компатибилност, овозможете го тоа со повеќе безжични начини на комуникација како што е Bluetooth, Зигби, Zwave, LoRa, итн.

Квалитетот од висока класа обезбедува електрична безбедност, повеќекратните безбедносни гаранции помагаат да се минимизираат опасностите од горење.
• PC+ABS материјал против оган • Повеќекратни гаранции за заштита
• Дизајн отпорен на деца • UL/CE/UKCA сертифициран

На него се гледа само експлодираниот цртеж од американски тип

Технички опис

Електрични

Напојување

100-240VAC, 50/60Hz

Излезен капацитет

16Макс

MCU

RTL8720DN

Чип за мерач на моќност

RN8209C

Мерење точност

±0,5%

Комуникација

WiFi бенд

2.4 GHz/ 5 GHz

Протокол

MQTT

Поддршка на серверот

Стандарден MQTT брокер, AWS iot, Алијун јот

Поддршка за APP

Android и IOS

Надградба на фирмверот

ОТА

Физички

Димензија

103mm * 61 mm * 34,6 mm

Работна влажност

0%~ 95% (Без кондензација)

Работна температура

0 ºC ~ 40 ºC

Температура на складирање

-10°C ~ 50 °C

Тип на приклучок

САД/ЕУ/СР/Велика Британија

Детали за хардвер

Ако стандардниот фирмвер на MOKO не е соодветен за вашата апликација, MOKO, исто така, ве поддржува да развивате сопствен фирмвер базиран на хардверот MOKO
Целосно сертифицираните релеи од индустриско ниво се сигурни во перформансите
Целосно сертифицираните релеи од индустриско ниво се сигурни во перформансите
Вградениот EEPROM се користи за локално снимање на потрошувачката на енергија
Вградениот EEPROM се користи за локално снимање на потрошувачката на енергија
Дизајн на тока и завртка, горниот и долниот капак е цврсто споен
Дизајн на тока и завртка, горниот и долниот капак е цврсто споен
Професионален чип за мерење на броила RN8209C
Професионален чип за мерење на броила RN8209C
Метални материјали со високи перформанси, стабилен и сигурен
Метални материјали со високи перформанси, стабилен и сигурен
Флексибилно дефинирајте различни инструкции со RGB LED
Флексибилно дефинирајте различни инструкции со RGB LED
Обезбедете SDK за мерење на енергија бесплатно, интегрирање на SDK и одговара на MOKO фабричката калибрација процес може да се добие 0.5% точност на моќноста
Обезбедете SDK за мерење на енергија бесплатно, интегрирање на SDK и одговара на MOKO фабричката калибрација процес може да се добие 0.5% точност на моќноста
Дизајнот строго ги следи стандардите за сертификација

Стандарди на САД:
LVD: VDE 0620 / БС 1363 / NFC 61-314 / НА 61058 ЕМС: НА 301 489-1&-17 RF: EN300 328 / НА 301 893
Здравје: НА 62311

Стандарди на САД:
LVD : UL 498A, на 60730 EMC & RF: FCC Дел 15C & FCC Дел 15E
Дизајнот строго ги следи стандардите за сертификација

Стандарди на САД:
LVD: VDE 0620 / БС 1363 / NFC 61-314 / НА 61058-1 ЕМС: НА 301 489-1&-52 RF: НА 301 908-13 ЕМП: НА 50360

Стандарди на САД:
LVD : UL 498A, на 60730 ЕМС : FCC ДЕЛ 15C RF: FCC ДЕЛ 24E
Професионален отпорник за земање примероци на струја за да се оптимизира точноста на моќноста
Професионален отпорник за земање примероци на струја за да се оптимизира точноста на моќноста
Дизајн на колото за напојување со AC-DC со низок бран и низок шум
Дизајн на колото за напојување со AC-DC со низок бран и низок шум
Флексибилен метод на распоред, може брзо да ги замени модулите за безжична комуникација според вашите сценарија
Флексибилен метод на распоред, може брзо да ги замени модулите за безжична комуникација според вашите сценарија

Сервис на МОКО

MOKO обезбедува едношалтерски услуги од дизајн до производство. Според вашите потреби, MOKO поддржува различни и флексибилни методи за соработка за ефикасно да се заврши проектот и производот.

Повеќе опции за OEM&ODM услуга

Произведено според вашата дизајнерска датотека

Соработувајте со MOKO за развој на нови производи,така што искуството во дизајнот и производството може брзо да се примени на вашата специјална апликација

Флеширајте го вашиот сопствен фирмвер базиран на стандарден хардвер MOKO
>Шематски дијаграм бесплатно >SDK за мерење енергија бесплатно

Директна употреба на MOKO стандардните производи, може брзо да се интегрира и да се пласира на пазарот
>Код на АПП бесплатно