ibeacon-eddystone-beacon-производител

Барате Proximity iBeacon & Производител на Eddystone Beacon?

Нашите квалитетни светилници. Вашето име на брендот.

  • Ние дизајнираме & производство iBeacons/Bluetooth светилници
  • FCC CE сертифицирани светилници кои поддржуваат Eddystone&iBeacon
  • Програмабилни светилници & поврзани SDK обезбедени за вашиот развој
  • Дозволено е прилагодување на производот, како додавање сензор за движење, различни бои, додавање лого…
  • Сите параметри како UUID, мајор малолетник, URL-то може да се менува со апликација за конфигурација.

Нов светилник

Светилник W3 Pro IoT
Светилник W3 Pro IoT
RFID Beacon H5
H5 РФИД светилник
Светилник за следење на средства М2
Следење за социјално дистанцирање W5
W5 Wristband Beacon Tracker
Производи на Beacon

Апликации

Широка примена: навигација во затворен простор & позиционирање, емитување & маркетинг на вашиот бренд. Може да се распореди на изложба, музеј, туризмот, аеродроми, продавници, стадиони, хотели, и многу повеќе. Сепак, човечките суштества истражуваат повеќе можности

СТАДИОНИ-Eddystone и iBeacon
СТАДИОНИ

Испраќање пораки за добредојде, мапи на седишта, и купони за закуски и спортски производи.

AIRPORTS-Eddystone и iBeacon
АЕРОДРОМИ

Обезбедување информации за летот, покажат бесцарински промоции и специјални одмор се занимава.

ibescon eddystone се користи во ТУРИЗМОТ & ХОТЕЛ
TOURISM & HOTEL

Се применува во хотели и села за одмор, што е лесно за туристите да се пријавуваат/аут, во меѓувреме помагаат да ги изложат нивните комплетни капацитети и убавата средина

ТРГОВНИЦИ-Eddystone и iBeacon
ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ

Заштеда на вашето време за купување, Потсетник во секое време за промотивни информации, Интеракција со игра во живо преку АПП

Излез на сигнал, супер стабилна
Прецизен дизајн на антената, Намалете ги RSS пречките

iBeacon Дизајн & Mfg решение
Имаме професионален инженерски тим кој може да обезбеди целосен дизајн за софтвер, хардвер, Поврзани SDK и апликација за конфигурација(iOS&Андроид) Исто така, обезбедуваме решение за приватна етикета кое ви овозможува да купувате светилници со вашето лого.

Услуга со едно застанување клуч на рака

Светилник со различни сензори
Можеме да ја дизајнираме Големината, форма, сензор за светилник според потребните функција купувачи, како на пример додавање температура & влажност, сензор за движење или акцелерометар.

Конфигурирајте го вашиот Bluetooth светилник за iBeacon и Eddystone протоколи
Со нашата апликација за Android и iOS, многу е лесно да се конфигурира UUID(UID за Eddystone), Мајор, Мала, Радиодифузна моќ, Интервал на емитување, УРЛ на Eddystone, итн.

mokosmart ibeacon Eddystone светилник постави страница
ibeacon eddystone beacon Конфигурирајте ја страницата

Вашиот следен партнер може да бидеме ние!

Ние имаме наше производствен капацитет се наоѓа во Шенжен Кина, имаме експерт технички тим во функција кој се концентрира на производот Р&D на IoT уреди. Вашиот следен партнер може да бидеме ние! Подготвени сме да го донесеме вашиот проект, вашиот бизнис да следно ниво.

Ние имаме наше производствен капацитет се наоѓа во Шенжен Кина, имаме експерт технички тим
во канцеларија
кој се концентрира на производот Р&D на IoT уреди. Вашиот следен партнер може да бидеме ние! Беа
подготвени да го донесат вашиот проект, вашиот бизнис да
следно ниво
.

Контактирајте н US сега